Effortless Coaching

Wil jij ook bewuster en moeiteloos in het leven staan?

Dan is Effortless coaching misschien iets voor jou.

Bewust en moeiteloos leven en werken is: je eigen autoriteit zijn, controle hebben over je leven, je eigen ruimte zonder moeite innemen, je inkomen verdienen met waar je goed in bent en wat je graag doet, een diepere verbinding maken met anderen, vrij geven en ontvangen, oneindig vertrouwen hebben in het leven, intuïtief aanvoelen wat de juiste keuzes zijn voor jou, vrijuit kunnen spreken en bewegen op belangrijke momenten, diep en vredig kunnen slapen, vervuld zijn in elke situatie.

Effortless Coaching werkt als deze drie dingen voor jou opgaan:

1. Je wilt iets wezenlijks veranderen in je leven (op vlak van gezondheid, werk, passies, ambities,…)

2. Het is je nog niet gelukt om dit op je eentje te realiseren

3. Het is dringend tijd dat die verandering die je wenst er eindelijk komt.

Wat doet een Effortless Coach?

De Effortless Coach helpt je om in contact te komen met je natuurlijke staat van zijn. Daar voel je op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging:

Wèg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt, en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort.

De Effortless Coach helpt je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren. Samen ga je een heel stuk verder komen, wat ons betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.

Hier en Nu

We leven altijd in het hier en nu, of we dat nou beseffen of niet, en we activeren dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel van onze persoonlijkheid zijn geworden, waardoor het lijkt of we door het verleden worden bepaald, wat weer projecties veroorzaakt naar de toekomst, waarvan we hopen dat die ons zekerheid en veiligheid zal bieden. Het ontsnappen aan die oude programmering is de weg naar de vrijheid die je wenst.

Cell Memory

De cellen van ons lichaam zijn opslagplaatsen van informatie en bevatten ons onderbewuste reservoir van ervaringen en overtuigingen. Hierdoor reageren we vaak vanuit ‘het verleden’ op situaties in het heden en dat belemmert ons om nu in vrijheid te zijn wie we van binnen eigenlijk willen zijn. Dat is de bron van onze problemen, verslavingen, trauma’s en andere ongewenste remmende factoren, die ons levensgeluk en onze geestelijke en fysieke gezondheid ernstig belemmeren.

En van al die onderbewuste ballast kun je door de nieuwe inzichten die we hebben over hoe we als mens in elkaar zitten vrij makkelijk worden bevrijd. Het is simpel, niet altijd makkelijk, maar wel altijd de moeite waard. Het helpt je om weer moeiteloos te leven, net als een onbevangen kind die al die lading nog niet bij zich draagt.

Hoe help ik jou als Effortless Coach hierbij?

Allereerst begeleid ik je om je eigen antwoorden te vinden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jezelf voortkomen. Dit versterkt een blijvende verandering in jezelf.
Maar als je die nieuw gevonden weg wilt inslaan loop je daarbij al snel vast op al je oude remmingen en overtuigingen omdat die onderbewust zijn en zich weinig aantrekken van jouw bewust gekozen nieuwe koers!

En net dar zit voor jou de grootste meerwaarde van een coach. Want de coach die die loods je eigenlijk voorbij al die remmingen, overtuigingen, blokkades, issues… hoe je het ook wilt noemen.

Een deel van de aanpak gaat over stress onder controle krijgen, een andere kant gaat over zelf onderzoek naar de oorzaken waarom je vastloopt. Daarnaast leer je werken met het kwantumveld en de veldenergie om je dromen te leren realiseren. En tenslotte ontdek je hoe je zelf controle kan nemen in je leven.

Coachingsessies

Coachsessies vinden plaats in het kader van een traject van minimaal 3 maanden. Net omdat je minstens die tijd nodig hebt om nieuwe gewoontes te omarmen en integreren in je leven.
Een sessie duurt meestal één uur, maar hou er rekening mee dat er ook langere sessies kunnen zijn, afhankelijk van wat jij nodig hebt.
Daarom neem ik steeds voldoende tijd voor je afspraak.

Tussen de sessies door blijf ik bereikbaar voor jou via e-mail en je zult ook via e-mail opdrachten en oefeningen meekrijgen.

Wat doen we tijdens een coachingsessie?

Elke sessie start met ademhalingsoefeningen om de bodymind verbinding te versterken. Hierdoor komt je ademhaling tot rust en stimuleer je je zenuwstelsel om beter met stress om te leren gaan. Daarna bespreken we hoe je de voorbije weken hebt ervaren.  
Wat ging goed?
Waar liep je tegen aan?
En daarna bepalen we de volgende stappen die je mag zetten om je doel te bereiken.

Lees ook alvast het gratis e-book dat ik voor jou heb geschreven.

” Je eerste stappen naar een bewuster leven


.
.
reishi capsules
5 voordelen van Reishi

Wat is Reishi? Reishi is een paddenstoel met medicinale eigenschappen die afkomstig is uit de traditionele Chinese en Japanse geneeskunde. De latijnse naam voor is Ganoderma Lucidum. Het is een padden…

Positieve mindset

Een positieve mindset Een positieve mindset is een krachtig gegeven die ervoor zorgt dat je vooruit gaat in het leven. Het leven is namelijk niet van nature goed of slecht. Gebeurtenissen of ervaringe…

verticale reflexzones
Voetreflexologie Zones

Voetreflexologie zones De voetreflexologie zones zijn de “reflexzones” of drukpunten op de voeten die weerspiegeld worden op het lichaam. De basis van voetreflexologie bevindt zich namelij…

vlierbessensiroop
Vlierbessensiroop: Recept

Vlierbessen zijn gezond want ze zijn een bom van vitaminen en ideaal om griep en verkoudheid te voorkomen en te genezen. Wanneer de vlierbloesems hun groei verder zetten worden ze mooie zwarte bessen …