ENERGETISCHE HEALING

Een energetische healing werkt op basis van universele energie. De Bron-energie. Dat is de energie die overal om ons heen is. Waaruit alles is gemaakt en waaruit alles bestaat. Alles is namelijk energie. Ook jij en ik.

En naast je fysieke lichaam heb je ook een energie-lichaam. Hier zitten verschillende energiecentra of chakra’s die mee bepalen hoe jij je voelt, hoe alles “stroomt” in je leven en hoe jij in het leven staat.

Soms zit er een onevenwicht in je energielichaam en dan is een healing aangewezen om jouw energie centra terug in evenwicht te brengen.

Hoe werkt een energetische healing?

Tijdens een energetische healing ben ik een doorgeefluik voor deze universele energie. Dat betekent dat ik deze universele energie mag doorgeven aan jou zodat jij terug kan helen.

Helen wilt zeggen onevenwicht herstellen, je energie terug in balans brengen, maar ook oude blokkades oplossen, verdriet verwerken, emoties toelaten en loslaten.

Ik verbind mij met jouw energieveld en kan aanvoelen waar er blokkades zitten, waar je energie niet goed stroomt.

Een energetische healing werkt op trillingsniveau, want energie is trilling. Hoe hoger de frequentie, dus hoe sterker de trilling, hoe gezonder we zijn. Hoe lager onze trilling is, hoe zwakker we zijn. Dan worden we sneller ziek, moe, onrustig enzovoort.

In principe heeft iedereen toegang tot deze universele energie en zijn we allemaal in staat om te helen. Alleen staan sommige mensen meer open voor de energiestroom dan anderen en kunnen deze gemakkelijker leiden en zo anderen helpen.

Een healing is geen reading waarbij er vragen worden beantwoord of inzichten worden gegeven. Al kan het wel voorkomen dat ik alsnog een boodschap meekrijg vanuit de universele energie of je spirituele leiding die ik dan zeker zal doorgeven.

Een energetische healing in de praktijk

Een energetische healing kan overal plaatsvinden. Dit kan bij mij in de praktijk maar kan ook op afstand.
Energie is namelijk niet afhankelijk van tijd of plaats.
Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn maar dat mag uiteraard wanneer je dit verkiest.

Een energetische healing werkt dus zonder aanraking (op afstand) of maximaal met een lichte aanraking op de energiepunten van je lichaam.
Het is een behandeling waarbij je je kleren aanhoudt.

De healing duurt ongeveer 45min-60min.
Dit is een intuïtieve behandeling die dus voor iedereen op maat is.

Healing op afstand of in de praktijk?

Een energetische healing kan zowel vanuit het comfort van je eigen omgeving als bij mij in de praktijk.
In beide gevallen hebben we vooraf aan de healing een kort gesprek om af te stemmen waar jij vastloopt of nood aan hebt, en na de healing doen we een korte nabespreking.

Is de sessie op afstand? Dan gebeurt dit telefonisch.

Tijdens de sessie op afstand kan je best even tijd nemen voor jezelf op een rustige plaats op het moment van de healing. Je mag je ogen sluiten maar dat hoeft zelfs niet.
Het kan zijn, wanneer je zelf gevoelig bent voor energie dat je iets kan waarnemen, een warmte bijvoorbeeld of een tintelend gevoel. Maar dat is helemaal geen noodzaak. Een healing werkt namelijk altijd.

En ze werkt ook langer door dan enkel het moment zelf.
Je kan dus in de uren en dagen erna nog wat naweëen ervaren. Misschien voel je je lichter, of komen er emoties los. Dat is volkomen normaal.

Een healing op afstand koop je via de webshop en daarna neem ik contact op met jou via mail om je healing moment in te plannen.