Biologische Jojoba Olie

24,99

Een hydraterende massage-olie die zacht is wanneer je ze aanbrengt en snel in de huid dringt.
Jojoba olie is geschikt voor elk huid type. Ook voor mensen met een notenallergie.

BIOLOGISCHE JOJOBA OLIE 250ML.

WAT IS JOJOBA OLIE?

Jojoba olie is olie die gewonnen wordt uit de zaden van de jojoba struik.
De zaden worden op kamertemperatuur uitgeperst en de olie die vrijkomt uit deze zaden wordt verzameld. De zaden van de jojoba struik bestaan voor de helft uit olie.
Omdat de olie koudgeperst , op kamertemperatuur, gaan er weinig van de voedingstoffen verloren.

Biologische jojoba olie zit namelijk vol met mineralen, anti-oxidanten en vitamines zoals vitamine E en B.

WAAROM ZOU JE VOOR JOJOBA OLIE MOETEN KIEZEN?

Jojoba olie is een olie die diep hydrateert. Deze olie is veel lichter en zachter dan de meeste oliën en wordt makkelijk opgenomen door de huid. Hierdoor voelt je huid niet vettig aan na gebruik.
Andere bekende eigenschappen zijn dat jojoba olie tot diep in de huid doordringt en de huid kalmeert. Het maakt je huid heel zacht en geeft een natuurlijke gezonde glans.

HOE GEBRUIK JE JOJOBA OLIE?

Er zijn veel manieren waarop jojoba olie gebruikt kan worden. De meest bekende is als massage olie. Maar eigenlijk kan jojoba olie over het hele lichaam gebruikt worden bij je dagelijkse verzorging.
Jojoba olie is namelijk ook heel goed voor je haar bijvoorbeeld. Liever gebruiken voor je dagelijkse verzorging?  Deze kan gerust aangebracht worden op het lichaam na een warm bad of douche om de huid te verzorgen. Daarnaast kan jojoba olie ook gebruikt worden als gelaatsverzorging. Breng dan een beetje olie aan op je vingertoppen en masseer zachtjes je wangen, voorhoofd of kraaienpootjes in. Je huid wordt gehydrateerd, gevoed  met vitamines en mineralen en krijgt een prachtige glans.

WIST JE DAT?

Deze olie is geurloos. Heb je toch graag een lekkere geur dan kan je gerust enkele druppels etherische olie toevoegen aan de olie. Denk hierbij aan Lavendel, YlangYlang of geranium olie.

Jojoba olie is zeer geschikt voor mensen met een noten allergie of gevoelige huid omdat ze geen allergenen of schadelijke stoffen bevat.
Je kan ze dus ook gerust gebruiken voor bijvoorbeeld een baby massage.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

Ingredienten: 100% Biologische koudgeperste jojoba olie, zonder toevoegingen of bewaarmiddelen.
Inhoud: 250ml
Verpakking : Glas
Allergenen: Geen

Scroll Up