Vermoeide benen – Magnesium olie met essentiële olie

17,95

100ml – Magnesium olie aangepast voor vermoeide benen.
Met etherische olie van:

  • sinaasappel
  • cedarwood deodara
  • lavendel

 

VERMOEIDE BENEN – MAGNESIUM MET ESSENTIËLE OLIE

Wanneer je dag in, dag uit rondloopt of uren aan een stuk rechtstaat door je job als zorgkundige, in de winkel staat, een fervent wandelaar of professionele sporter bent, kun je al wel eens last krijgen van zware of vermoeide benen. Vaak bestaat de kans dat je hierdoor ook spierkrampen krijgt, meestal ’s nachts of nadat je een plotse beweging maakt wanneer je aan het rusten bent.

DE UNIEKE WERKING VAN MAGNESIUM MET ESSENTIËLE OLIE

Magnesium is een mineraal, een bouwstof in ons lichaam dat een heel grote rol speelt bij enorm veel lichaamsprocessen. Het zorgt er namelijk voor je spieren goed werken en dus ook goed kunnen ontspannen. In deze olie vind je ook etherische olie van sinaasappel terug die helpt om afvalstoffen in je benen en spieren af te voeren. De etherische olie van cedarwood deodara, een olie uit Midden-Azië staat gekend voor de verlichting van pijn en werkt daarbij ook licht ontstekingsremmend op spieren en gewrichten.

Uiteindelijk wordt er aan de magnesiumolie ook nog lavendel toegevoegd voor de diepe ontspanning van je hele lichaam.

EEN NATUURLIJK EN ZUIVER PRODUCT DAT WERKT

Magnesium olie met etherische oliën is volledig zuiver en natuurlijk. Er zitten dan ook geen chemische of synthetische producten dus volkomen onschadelijk voor je gezondheid.
Omdat het een olie is die je op de huid smeert gaat dit heel snel werken. De magnesium olie wordt onmiddellijk door de huid opgenomen en komt zo snel in je benen terecht.

Let even op als je een lage bloeddruk hebt, want magnesium verlaagt de bloeddruk een beetje.

Dit product is niet geschikt voor kinderen.

HOE GEBRUIK JE DE OLIE?

Enkele keren spuiten op elk been en zachtjes in masseren.
Het kan zijn dat je de eerste keren een licht tintelend gevoel krijgt. Dat is helemaal niet erg en komt omdat de magnesium goed begint te werken.
Vind je dat echt niet fijn? Dan kan je de olie gewoon terug afwassen. De volgende keer zal het gevoel al heel wat minder zijn.

PRODUCTINFORMATIE

Inhoud: 100ml
Verpakking: Glas
Houdbaarheid: 36 maanden na opening.
Allergenen: Geen, glutenvrij, lactosevrij, gmo-vrij.

Eerder last van stijve spieren? Kijk dan even naar de Magnesium Olie voor stijve spieren. 

Scroll Up