Aanbieding!

Aardingsdeken – Medium – 110x160cm

124,90

Door te aarden voer je overtollige elektrische spanning in je lichaam af en neutraliseer je de effecten van elektromagnetische straling op je lichaam.

Het aardingsdeken is gemaakt van een duurzame fleece stof met een fijne zilverdraad ingeweven in de stof  voor de aarding(30% hoog kwalitatief organisch katoen, 65% zachte polyestervezel en 5% zilvergaren).

Afmetingen: 110x160cm

Gratis verzending.

Gebruik een aardingsdeken om jezelf te beschermen tegen elektromagnetische straling tijdens je slaap.

Wat is aarding?

Aarding is je verbinding met de aarde terug herstellen. Letterlijk.

In het engels wordt dit Earthing of Grounding genoemd.

Net zoals je elektriciteit moet aarden, kan je dat ook met je lichaam doen.
Overtollige elektrische spanning in je lichaam, veroorzaakt door electro toestellen, gsm, laptop etc wordt afgevoerd en de invloed ervan wordt geneutraliseerd door te aarden.

Wanneer gebruik je een aardingsdeken?

Een aardingsdeken is ideaal om overdag of ‘s nachts over je heen te leggen om helemaal te aarden.

‘s Nachts is het ideale moment om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kunnen, op een natuurlijke wijze lichamelijk klachten verminderen en wordt je weerstand beter.

Deze extra zachte aardingsdekens zijn gemaakt van zeer duurzame fleece stof met een fijne zilverdraad ingeweven in de stof (30% hoog kwalitatief organisch katoen, 65% zachte polyestervezel en 5% zilvergaren). De zilverdraad zorgt voor de geleiding.

De onderkant bestaat uit een zeer zachte microvezel.

Het deken wordt met een aansluitkabel verbonden met de aarde via de bijgeleverde adapter, die via een normaal geaard stopcontact voor de aarding zorgt.

De veiligheid van een aardingsdeken.

Een aardingsdeken of aardingslaken verbruikt geen elektriciteit. Het komt er ook niet mee in aanraking Het kan je daarnaast ook beschermen tegen de elektrosmog bij jou in de buurt vanwege de aanwezigheid van de neutraliserende elektronen van de aarde.

Het is veilig verbonden met de aarding van je huis via de adapter (stekker) in een geaard stopcontact. Voor je extra gemoedsrust is er altijd een extra weerstand van 100 kOhm in de kabel ingebouwd, zelfs veilig voor kinderen en baby’s.

 

Affiliate disclaimer:
Je bestelt rechtstreeks bij de leverancier Aarding.Org om zo te kunnen rekenen op de nodige garantie, service en eventuele extra kortingen.