Aardingsmat Carbonleder 26x68cm (incl. kabel 5m en aardingstekker)

44,50

Hoogwaardige aardingsmat van geleidendcarbonleder (26 x 68cm). Ideaal voor dagelijks gebruik om te ondersteunen bij het aarden.

Bestel rechtstreeks bij de leverancier.

Categorie:

Hoogwaardige aardingsmat van geleidend, vegan-friendly carbonleder (26 x 68cm). Ideaal als polssteun (en muismat) bij computergebruik, lees- of handwerk, of om blootsvoets geaard aan te zitten.

Deze aardingsmat uit carbonleder is superieur aan modellen op de markt in in zwart rubber, die door veelvuldig gebruik kleur afgeven, geleiding verliezen en die daarvoor meestal een extra hoes nodig hebben.

Hoe meer je geaard bent, naast tijdens je slaap ook overdag, hoe vlugger de natuurlijke bio-elektrische staat van je lichaam in evenwicht komt en het helend vermogen optimaal wordt.

Deze aardingsmat verbruikt geen elektriciteit en komt er nooit mee in aanraking. Het is enkel veilig verbonden met de aardingsstekker (adapter) via een geaard stopcontact met de aarding van je huis . Er kan ook gebruik gemaakt worden van een standaard geaard verlengsnoer. Voor je gemoedsrust is een extra 100 kOhm weerstand in de kabel ingebouwd.

Affiliate disclaimer:
Je bestelt rechtstreeks bij de leverancier Aarding.Org om zo te kunnen rekenen op de nodige garantie, service en eventuele extra kortingen.