Boek Earthing, je lichaam aarden (Clinton Ober, S. Sinatra, M. Zucker)

21,50

Boek nederlands – Earthing, je lichaam aarden (336 p., Clinton Ober, S. Sinatra, M. Zucker)

Bestel rechtstreeks bij de grootste leverancier van aardingproducten in de benelux: Aarding.org

Categorieën: ,

Boek nederlands – Earthing, je lichaam aarden (336 p., Clinton Ober, S. Sinatra, M. Zucker) –  336pagina’s.

Maak contact met de aarde en voel je beter! De grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of beton, maar een alom aanwezige bron van natuurlijke helende energie. Om gezond te blijven, zou je elke dag op blote voeten buiten moeten lopen. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op. Deze elektronen helpen ontstekingen, die de oorzaak zijn van veel ziekten, te voorkomen of genezen.

Het directe contact via de huid met de aarde, earthing, is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert de slaap, verbetert het immuunsysteem, versnelt het helingsproces bij ziekte en vermindert stress. Omdat blootsvoets buiten lopen bijna niet mogelijk is, zijn er speciale producten ontwikkeld waarmee je jezelf binnenshuis met de helende aarde-energie kunt verbinden. Daarmee kun je jezelf heel simpel aarden, zelfs wanneer je slaapt.

Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar. Clinton Ober ontdekte ‘earthing’ en zet zich al jaren volledig in voor onderzoek naar dit concept en het toepasbaar maken ervan. Stephen T. Sinatra is cardioloog en psychotherapeut. Martin Zucker schreef meerdere boeken over natuurgeneeskunde.

In het boek “Earthing, je lichaam aarden” worden alle aspecten van aarding uitvoerig besproken en wetenschappelijk onderbouwt.

Direct contact via de huid met de aarde (earthing) is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert de slaap, verbetert het immuunsysteem, versnelt het helingsproces bij ziekte en vermindert stress.

Omdat blootsvoets buiten lopen niet altijd mogelijk is, zijn er verschillende producten ontwikkeld om jezelf met de helende aarde-energie kunt verbinden.

Bestel rechtstreeks bij de grootste leverancier van aardingproducten in de benelux: Aarding.org