Cleanse to Heal – Anthony Williams Medical Medium

64,50

Genezingsplannen voor mensen die lijden aan angstaanvallen, depressie, acne, eczeem, de ziekte van Lyme, darmproblemen, hersenmist, gewichtsproblemen, migraine, opgeblazen gevoel, draaiduizeligheid, psoriasis, cysten, vermoeidheid, PCOS, vleesbomen,…
Anthony William
Categorie:

Cleanse to Heal – Anthony Williams Medical Medium

Denk je dat je jezelf niet hoeft te reinigen? Vergeet het maar.
In de wereld van vandaag de dag bedreigen de gifstoffen en ziekteverwekkers die chronische ziekten veroorzaken
onze gezondheid. Dat begint al voordat we worden geboren en blijft ons tegenhouden terwijl we ze tegenkomen in ons dagelijkse leven.

Reinigen is een cruciaal instrument om jezelf en je dierbaren te beschermen – zolang je het op de juiste manier doet.
Daarom is dit boek voor jou geschreven. Anthony William, het Medical Medium, heeft een enorme schat aan inzichten en informatie gebundeld in één bron voor allerlei reinigingen, om te beginnen met zijn bejubelde negendaagse 3:6:9-reiniging en daarnaast levensreddende programma’s voor specifieke gezondheidsproblemen – inclusief de reiniging voor de bestrijding van ziekteverwekkers, de ochtendreiniging, de reiniging door middel van mono-eten en de reiniging voor de ontgifting van zware metalen.

Het 6e boek van Medical Medium Anthony William, Cleanse to Heal, telt 656 pagina’s en beschrijft o.a. het volgende:
– hoe je de reiniging moet kiezen die het beste is voor jou;
– een diepe duik in de oorzaken van bijna 200 klachten en
aandoeningen, met een overzicht van supplementen
(inclusief doseringen) die je kunt kiezen als aanvulling op je
reiniging;
– meer dan 75 recepten en voorbeeldmenu’s om je te
ondersteunen bij je Medical Medium-reiniging;
– essentiële dingen die je wel en niet moet doen, inclusief
aanpassingen en alternatieven;

Anthony William is de grondlegger van de wereldwijde bleekselderijsapbeweging en # 1 New York Times- bestsellerauteur van Medical Medium Celery Juice (ook in het Nederlands vertaalt)
Hij kwam op de wereld met het unieke vermogen om te communiceren met de Spirit van Compassie die hem buitengewoon nauwkeurige informatie verstrekt die haar tijd vaak ver vooruit is. Vanaf zijn vierde jaar heeft Anthony zijn gave gebruikt om aandoeningen bij mensen te ‘lezen’ en hun te vertellen hoe ze weer gezond kunnen worden.

Zijn ongeëvenaarde accuratesse en succes als het Medical Medium hebben hem het vertrouwen en de liefde van miljoenen mensen overal op de wereld opgeleverd. Onder hen zijn filmsterren, popsterren, miljardairs, beroepssporters en talloze andere mensen met allerlei achtergronden die niet wisten hoe ze konden genezen, totdat hij hun de inzichten van Spirit verschafte.
In de loop van tientallen jaren is Anthony ook van onschatbare waarde geworden voor artsen die hulp nodig hebben om hun moeilijkste gevallen op te lossen.

“Bleekselderijsap verovert de wereld.
Het is indrukwekkend hoe Anthony deze beweging heeft gecreëerd en een heel goede gezondheid heeft teruggegeven aan talloze mensen overal ter wereld.”

– Sylvester Stallone

Je bestelt rechtstreeks bij Succesboeken.nl