Himalaya Magnesium Olie 200ml

16,95

Bij spierpijn, krampen, vermoeidheid of weinig energie is magnesium olie ideaal om je magnesiumniveau op peil te houden.
Magnesium is een essentiële bouwsteen voor  een goede werking spieren en je zenuwstelsel.
Met een dagelijkse dosis magnesiumolie ga je je snel beter voelen.
In een handige sprayflacon, enkele keren spuiten en in masseren.

Himalaya Magnesium Olie 200ml

Spierpijn, krampen, vermoeidheid of weinig energie

We hebben er allemaal wel mee te maken. Zelfs als we zo evenwichtig mogelijk proberen te eten en leven kan het nog voorvallen dat we ons niet in top vorm voelen. Een zware inspanning, dagelijkse stress en andere leefgewoonten vragen veel van ons lichaam. Daarom geraakt onze voorraad natuurlijke bouwstoffen soms even op.

Wat is de rol van magnesium?

Magnesium ondersteunt heel veel lichaamsprocessen maar is vooral belangrijk voor een goede werking van je spieren, kan je spieren ontspannen en draagt bij aan een goed energie niveau.
Dit zijn maar enkele van de meer dan 300 processen in ons lichaam waarbij magnesium een rol speelt. Je kan dus wel inschatten dat je soms wat extra nodig hebt.

Magnesium maken we ook niet zelf aan dus moeten we het uit onze voeding halen. Voornamelijk groene groenten. Maar als we hieruit niet voldoende krijgen, moeten we naar een andere oplossing kijken.

De voordelen van magnesium als olie

Magnesium olie wordt aangebracht op de huid, op ons grootste orgaan. Daarom wordt het snel opgenomen in ons lichaam en komt het sneller terecht op de plaatsen waar het nodig is.

Magnesium olie breng je meestal aan als een spray. Je spuit enkele keren op je armen of benen en masseert het daarna lichtjes in.
Als je ergens specifiek last hebt kan je het direct op die plaatst spuiten voor een snellere werking

Meer hoef je niet te doen.

Je kan dit proces dagelijks herhalen, bijvoorbeeld na een bad of douche, of net voor het slapen gaan.
Denk eraan je handen even te wassen na het inmasseren.

Het kan zijn dat je in het begin een tintelend gevoel krijgt van de olie. Dit is niet erg. Vind je het toch niet leuk? Dan was je de olie gewoon weg. De volgende keren zal het steeds minder tintelen.

Let even op

Magnesium kan bloeddrukverlagend werken. Heb je een lage bloeddruk dan raadpleeg je best even je arts voor gebruik.

Zuivere magnesium uit de Himalaya

De magnesium die gebruikt wordt voor deze olie komt van een heel zuivere bron in het Himalaya gebergte en is dus van een heel goede kwaliteit. Daarom draagt de olie ook het “Eco Life” keurmerk label.

Producteigenschappen

Inhoud: 200ml
Ingrediënten: Water, Magnesiumchloride 31%
Verpakking: BPA vrije sprayflacon
Allergenen: Geen
Houdbaarheid: 36 maanden na opening.;

Deze magnesiumolie is ook beschikbaar in een flacon van 100ml