Hoe je geest je lichaam kan helen – David R. Hamilton

23,50

In dit boek onderzoekt dr. Hamilton het effect van visualisatie, overtuiging en positief denken op het lichaam.

Bestel direct bij de uitgeverij Succesboeken.nl via de knop hieronder.

Categorie:

Hoe je geest je lichaam kan helen – David R. Hamilton

Het lijdt geen twijfel meer dat de manier waarop wij denken ons lichaam beïnvloedt: talloze wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat dit waar is. Voor de voormalige farmaceutische wetenschapper dr. David Hamilton heeft het testen van nieuwe medicijnen aangetoond hoe diepgaand de geest en het lichaam met elkaar verbonden zijn. Keer op keer verbeterde de controlegroep die de placebo’s toegediend kreeg in medicijnenonderzoek in dezelfde mate als degenen die de medicijnen daadwerkelijk toegediend kregen. Verbijsterd besloot dr. Hamilton de koers van zijn werk te wijzigen om de relatie tussen de geest en het lichaam verder te gaan onderzoeken.

In dit boek onderzoekt dr. Hamilton het effect van visualisatie, overtuiging en positief denken op het lichaam, en laat zien hoe we door het gebruik van onze verbeelding en mentale processen onze eigen afweer- en genezingssystemen kunnen stimuleren om ziekte en pijn te bestrijden.
Dr. Hamilton bespreekt de nieuwste baanbrekende informatie en buitengewone nieuwe technieken. Deze technieken behelzen het gebruik van beeldmateriaal om het immuunsysteem te stimuleren de geest effectief te gebruiken om de revalidatie na een beroerte te versnellen, en krachtige visualisatiestrategieën om het herstel van blessures en ziekte te vergemakkelijken.
Tevens is het een methode waar kankerpatiënten van kunnen profiteren die een conventionele behandeling ondergaan.

Over de auteur:

Dr. David Hamilton is een voormalig wetenschapper uit de farmaceutische industrie. Hij is nu een bestsellerauteur die de hele wereld over
reist en lezingen en workshops geeft om mensen te helpen de kracht die de geest over het lichaam heeft te begrijpen.

  • Nederlands, Softcover,
  • ISBN: 9789492665379,
  • 304 pagina’s
  • Verschijningsdatum: 09 maart 2020