Vloeibaar Magnesium serum voor de huid + MSM Sport

19,95

Vloeibaar magnesium Serum 200ml + MSM Sport is een magnesium supplement dat bijzonder geschikt is om magnesiumtekorten aan te vullen.

Categorie:

Vloeibaar magnesium serum is een dik serum met een PH waarde gelijk aan die van de huid huid. Daardoor neemt de serum nog sneller op dan magnesiumolie en is zachter voor de gevoelige huid. Het  geeft een minder prikkend gevoel voor mensen met een gevoelige huid.
De hoeveelheid magnesium is 33% wat gelijk is aan de magnesium olie of de body cream.

MSM is een organische, zwavelhoudende verbinding. Deze is essentieel voor verschillende lichaamsprocessen. Zwavel behoort (met calcium, magnesium, kalium, natrium en fosfor) tot de macromineralen die ons lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden gebruikt.

Himalaya vloeibaar magnesium is 100% natuurlijk, zeer zuiver en met een hoge biologische beschikbaarheid.
Geschikt voor toepassing op de huid.

Gebruik van vloeibaar magnesium: 

Himalaya magnesium serum+MSM 200 ml is voorzien van een pompje.
Geadviseerd gebruik: dagelijks 1 – 2 pomp doseringen.

Vermoed je dat je een magnesiumtekort hebt? Gebruik dan 3 pomp doseringen per dag.

1 pompdosering is ca. 1,5 ml en bevat ca. 150 mg pure elementaire magnesium.
Je kunt dus zelf bepalen wat je per dag aan magnesium serum wilt gebruiken.

Toepassing van vloeibaar magnesium: 

Om voor de eerste keer te gebruiken, draai je het pompje een kwartslag om te openen. Pomp een aantal malen tot het magnesium serum eruit komt.

Breng het magnesium serum in kleine hoeveelheden aan op armen, benen, buik, oksels of waar je het maar aan wilt brengen.
Daarna heel licht inmasseren. Hoe langer je de magnesium inmasseert hoe beter de magnesium wordt opgenomen.

Teveel magnesium serum aanbrengen heeft echt geen zin, het kost alleen maar magnesium en wordt dan ook niet meer door de huid opgenomen waardoor de huid nat blijft.

Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn volkomen normaal en duiden erop dat de magnesium goed wordt opgenomen. Mocht de tinteling te heftig zijn, dan kun je de huid eerst vochtig maken voordat je het magnesium serum aanbrengt. Om de opname te bevorderen laat je het serum tenminste 15 minuten inwerken.
Je kunt het magnesium serum daarna afspoelen maar de meeste mensen laten het volledig intrekken.

Voor een optimaal effect is dagelijks gebruik zowel ‘s morgens en ‘s avonds aan te raden. Bij spierpijnen en spierkrampen raden wij aan om het magnesium serum direct op de pijnlijke plaats aanbrengen.

Contact met ogen en open wondjes vermijden.
Bij ernstige huidproblemen consulteer je huisarts.