Over Marie-Hélène

Life coach leuven

Hallo, ik ben Marie-Hélène, naturopaat en voetreflexologe bij Gezondheidspraktijk De Brug.

Ik stel natuurlijke gezond, welzijn en bewustwording centraal als thema’s en train mijn klanten om het beste uit hun leven te halen.

Natuurlijke gezondheid, kruiden, bachbloesems, edelstenen en homeopathie werd mij met de paplepel meegegeven. Die interesse is altijd blijven hangen en heb ik door de jaren heen verder aangevuld met tal van opleidingen in natuurlijke gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Een traject waarin je steeds blijft bijleren.

Daarnaast ontwikkelde ook mijn talent om energie in te voelen en feedback te geven vanuit een hoger bewustzijn. Een aanvulling die ik graag inzet in mijn werk.

Enkele jaren geleden heb ik stap gezet om hiermee professioneel aan de slag te gaan. Een eigen Gezondheidspraktijk met een lage drempel en een brede visie op gezondheid, welzijn en de ontwikkeling van mensen.

Mijn doel is om kennis over te dragen en mensen controle terug in handen te geven over hun gezondheid, hun leven, wie ze zijn, hoe ze zich voelen.

Ik wandel even mee op pad, geef duwtjes in de rug, begeleiding op maat, ondersteuning en opvolging in de persoonlijke groei van mensen.

Soms is dat een coachgesprek, soms gewoon een luisterend oor, soms enkel voetreflexologie, gesprekken over spirituele ontwikkeling maar eveneens heel praktisch (gezondheids-) advies.

Ieder mens is uniek en ieder mens verdient een begeleiding op zijn eigen maat.

Als je kwaliteit van je leven wilt verbeteren, je gezonder wilt leven, voelt dat je meer kan zijn als mens en persoonlijke groei doorgaat en je bent opzoek naar begeleiding hierbij maak dan gerust een afspraak bij mij.

Ik werk graag met mensen die hun zoektocht al gestart zijn, die weten dat er meer mogelijk is, die kiezen om bewust in het leven te staan en hun leven met twee handen durven vastpakken. Mijn klanten zijn typisch degenen die graag bijleren, die openstaan voor advies en met veel vragen komen en die kritisch naar zichzelf durven kijken.
Dat zijn de mensen die een afspraak maken bij mij.

En jij nu?

Gezondheidscoach Marie-Hélène

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en vertel me jouw verhaal.
Dan bespreken we samen wat jij nodig hebt en hoe we samen dat doel gaan bereiken.

Onthoudt dat alles wat je denkt en gelooft, jouw waarheid wordt. Maar weet vooral dat ook jij bewust kan kiezen voor jezelf!

Opleidingen en bijscholingen

2010 – 2022:
Opleiding Voetreflexologie ( D.Byers) – Suzy Jacops
Opleiding Therapeutische Voetreflexologie – Suzy Jacops
Basis Massagetechnieken – Wellness Academie
Orthomanipulatie Dorn en Breuss -Wellness Academie
Manuele Lymfedrainage Vodder – Wellness Academie
Bindweefselmassage – Wellness Academie
Voetreflexologie en de vrouwelijke hormonen – Brigitte Koch
Orthomoleculaire suppletie – Vitaminen (Natura Foundation)
Effortless Coaching
Orthomoleculaire suppletie – Reumatische aandoeningen – (Natura Foundation)
Voetreflexologie bij Kanker / Oncoreflex – BMF
Metamorfosemassage – Veerle Waterschoot
Aromatherapie Basis – Geert De Vuyst
Orthomoleculair voedingscoach – Biok