Mini-training:
Zelf ontspannen met Reflexologie

Ontdek snel de (tijdelijk) GRATIS video cursus twv 49€!

Meld je nu aan voor de en krijg rechtstreeks toegang tot de training: Reflexologie!

.

Je ontdekt in deze video training: Reflexologie

 

✅ Wat reflexologie is en waarom het zo goed is voor jou.

✅ Hoe reflexologie werkt.

✅ Een aantal basistechnieken die je elke dag zelf kan toepassen

✅ Een specifieke toepassing om jezelf te leren ontspannen, die je elke dag opnieuw mag gebruiken.


Hallo, ik ben Marie-Hélène Huvenne

Voetreflexologe en bewustzijnscoach.

Ik help vrouwen in de zoektocht naar zichzelf. (En natuurlijk soms ook mannen die wat ondersteuning hierbij kunnen gebruiken.) Maar vooral dus vrouwen die niet goed in hun vel zitten, zowel fysiek als emotioneel, omdat ze zichzelf opzij hebben gezet voor hun kinderen, partner of job en die nu klaar zijn om voor zichzelf te kiezen. Want een vrouw die in haar kracht staat deelt haar kracht met haar omgeving.
Dit doe ik op een zachte, natuurlijke manier door het lichaam terug te leren ontspannen en emoties terug in evenwicht te brengen zodat ze sterker en gezonder in het leven kunnen staan. Niet zweverig – wel stevig met beide voeten op de grond.

Reflexologie Leuven

Mag ik een stukje met jullie delen over mijzelf?

Want ook ik zat een hele tijd niet lekker in mijn vel… of toch, dat was misschien net wat ik nodig had om te komen tot waar ik vandaag sta.

Ik belandde in de bedrijfswereld, waar ik van job naar job “hopte”, in de overtuiging dat dat “was hoe het hoorde” en met het sprankeltje hoop dat ik ergens wel de voldoening of zingeving zou vinden waar ik al lang naar zocht. Ondertussen kreeg ik 2 kinderen en wou ik alles zo perfect mogelijk doen. Fulltime werken, mama zijn, huishouden onder controle hebben en liefst nog werken aan mijn persoonlijke groei.

Maar mijn buikgevoel werkte tegen, ik was moe en zat niet goed in mijn vel.
Ik voelde dat het anders moest. Eigenlijk wist ik dat al héél lang maar ik wou gewoon niet luisteren naar mijzelf.

Ik onderzocht mijzelf, nam de tijd om na te denken, om te voelen wat ik echt graag wou, hoe MIJN leven er moest uitzien, wat ik allemaal wou bereiken…

Nadenken hierover moest ik niet, het ging echt om het gevoel… welk gevoel wil ik hebben?

Ik wou gewoon vrij zijn, kennis kunnen delen, anderen mogen helpen om ook hun dromen te realiseren en gezond te zijn… maar ik wist niet hoe.

Uiteindelijk ben ik zelf aan de slag gegaan. Met 2 coaches, een life-/loopbaan coach en een spirituele coach.

En tadaaa…hier het resultaat.

Lees Hier meer over mij

Mijn eigen praktijk, mijn eigen zaak, mijn kans om mijn kennis te delen, te werken op de manier waar ik zelf van houd.
Om deel te mogen uitmaken van prachtige groeiprocessen.

Dat doe ik als bewustzijnscoach:

Jou helpen, wanneer je al weet wat je eigenlijk zou willen:

▶ om je dat duwtje in de rug te geven wanneer je vast zit.
▶ om je verantwoordelijk te houden voor je vooruitgang op je pad
▶om je te laten inzien dat jij zelf degene bent die in je eigen weg staat om je doelen te realiseren
▶ om je te helpen zodat je jezelf niet meer blokkeert om te groeien.

Mind-Body Balans

Vanuit mijn eigen ervaringen, passie en verwondering over de oneindige mogelijkheden en de innerlijke kracht waarover iedereen beschikt, begeleid ik jou, zodat je je eigen Mind-Body balans terugvindt en laat ik je ontdekken hoe je terug in je kracht komt te staan.

De volgende stap

Ben jij ook klaar om stappen te zetten naar een betere gezondheid en een evenwichtiger leven?

Start bij jezelf en meld je aan voor de mini-training: Zelf ontspannen met Reflexologie.

.