BEHANDELPLAN VOETREFLEXOLOGIE

Een voetreflexologie behandeling

Hoe verloopt een therapeutische behandeling met voetreflexologie?

 1. Stap 1: De kennismaking

  Wanneer je nog niet bekend bent met voetreflexologie, of wanneer je onzeker bent over hoe reflexologie je kan helpen voor je gezondheidsproblemen, dan raad ik je aan een kennismakingssessie te boeken.
  Tijdens deze sessie leren we elkaar kennen en bekijken we samen waar jij mee zit, welke klachten je al dan niet hebt of wat je verwacht dat ik voor jou kan betekenen. Ik zal je dan ook alle nodige uitleg geven die je wenst.
  Daarnaast nemen we de tijd voor een eerste ontspannende sessie voetreflexologie.
  Ik geef je een algemene behandeling waarbij ontspanning centraal staat. Tegelijkertijd geeft dit mij de kans om je voeten te leren ‘voelen’ wat mij een basis geeft voor eventuele verdere behandeling.

  Deze sessie duurt ongeveer 60 minuten (incl intake gesprek)

 2. Stap 2: Een reeks therapeutische behandelingen opstarten

  Wanneer je na een kennismakingssessie beslist om verder te gaan met een gericht behandeltraject ga je een engagement aan van 4 opeenvolgende weken waarbij je wekelijks een uur behandeld wordt.
  We starten met een detox voetenbad en tijdens dit moment bespreken we je vragen en doen een korte evaluatie van de voorbije sessie.
  Hoe is het voor jou geweest? Wat heb je ervaren? Waaraan wil je nog werken?
  Daarna volgt de effectieve reflexologie waarbij ik, op basis van onze eerste sessie en jouw wensen, de nodige nadruk leg op de juiste drukpunten.

  4 Sessies zijn meestal voldoende om gericht je klachten aan te pakken.

  Dit vraagt van jou een investering van 280€ incl btw voor de 4 wekelijkse sessies van 60-75min.

 3. Stap 3: Een opvolgingssessie

  Wanneer je een reeks van 4 achtereenvolgende sessies hebt gekregen kan je er weer een tijdje tegenaan. Je lichaam moet dan even wennen aan zijn nieuwe balans.
  Na 4-6 weken plannen we, vrijblijvend, een opvolgsessie in om te kijken hoe het nu gaat met jou. Waar je nog mee zit en krijg je nog een volledige ondersteunende behandeling.

  Deze sessies kan je maandelijkse plannen of wanneer je voelt dat je er nood aan hebt.

  Komen er nieuwe klachten? Dan overwegen we beter een nieuwe reeks.

  Een individuele of opvolgsessie heeft een kostprijs van 75€ per sessie.