Wat zijn de voordelen van een aardingsdeken ?

Wat is een aardingsdeken?

Een aardingsdeken is een klein of groot deken gemaakt uit zachte fleecestof waarin zilverdraad verweven zit. Zilver is namelijk een heel goede geleider voor hitte maar ook voor elektromagnetische straling zoals elektriciteit.

En net dat is het doel van een aardingsdeken. Om het teveel aan elektrische spanning in je lichaam te laten wegvloeien.

Een aardingsdeken is voorzien van een aansluiting waarmee je je deken kan aansluiten op de aarding van je woning of rechtstreeks met de aarde door middel van een aardingspen.

De belangrijkste voordelen van een aardingsdeken zijn behalve het comfort de helende werking op je lichaam en het gebruiksgemak.


Wat zijn de voordelen van een aardingsdeken?

  1. Een aardingsdeken helpt je om de negatieve effecten van elektrosmog te neutraliseren. Denk maar aan straling door gsm’s 5G, wifi, microgolf,… Deze stralingen werken in op je lichaam en kunnen verstoringen veroorzaken. Deze verstoring kan je tegen gaan door gebruik te maken van een aardingsdeken.
  2. Door regelmatig te aarden genees je actieve en sluimerende ontstekingen in je lichaam en het helpt tegen vermoeidheid zonder gekende oorzaak.
  3. Aarden vergroot de concentratie tijdens het werken aan een computer of laptop omdat je intussen minder vatbaar bent voor de negatieve effecten van de stralingen.

    Naast aardingsdekens bestaan er ook aardingsmatten, aardingslakens enz..
    Maar het leuke aan een aardingsdeken is dat je het kan gebruiken terwijl je gezellig tv kijkt of je kan het zelfs meenemen in bed.

    Aardingsdekens zijn gemaakt van biokatoen en zijn zacht en warm. Dankzij de zilverdraad geleiden de elektromagnetische energie goed. Zo kan je alle overtollige spanning uit je lijf verwijderen wanneer je dit fleecedeken bij jou neemt.

Een aardingsdeken van Aarding.org heeft een natuurlijke katoenkleur. De samenstelling met zilverdraad geweven in de stof (30% zachte hoogwaardig biologische katoen, 65% polyestervezel en 5% zilvergaren) wordt met de aarde verbonden via een geleidende aansluitkabeltje en een adapterstekker, zodat je lichaam tijdens het gebruik volledig geaard is.

Wil je meer weten? Ga dan naar Aarding.org voor uitgebreide informatie over aarden en ontdek welke andere aardingsproducten er allemaal beschikbaar zijn voor jou om te ontdekken.

In het extra blogartikel: Aarding als een natuurlijk anti-stressmiddel ontdek je nog meer!


.
boter of margarine
Echte boter of Margarine? Wat verkies jij?

Gebruik jij nog echte boter om te bakken en braden of kies je meestal voor margarine?Het aanbod vand…

Hypoglycemie, de voorbode van diabetes.

Wanneer je hypoglycemie hebt is je bloedsuikerspiegel te laag. Dit betekent dat er teveel variatie z…

Is suiker gezond?
Welke suiker is gezond en welke niet?

Je eet elke dag suiker. Of je het wilt of niet. Maar welke suiker is nu gezond? Ontdek hoeveel suike…

Van burn-out naar succesverhaal

In dit artikel wil ik je graag mijn persoonlijk verhaal vertellen hoe ik van een burn-out naar een s…