Wat zijn de voordelen van een aardingsdeken ?

Wat is een aardingsdeken?

Een aardingsdeken is een klein of groot deken gemaakt uit zachte fleecestof waarin zilverdraad verweven zit. Zilver is namelijk een heel goede geleider voor hitte maar ook voor elektromagnetische straling zoals elektriciteit.

En net dat is het doel van een aardingsdeken. Om het teveel aan elektrische spanning in je lichaam te laten wegvloeien.

Een aardingsdeken is voorzien van een aansluiting waarmee je je deken kan aansluiten op de aarding van je woning of rechtstreeks met de aarde door middel van een aardingspen.

De belangrijkste voordelen van een aardingsdeken zijn behalve het comfort de helende werking op je lichaam en het gebruiksgemak.


Wat zijn de voordelen van een aardingsdeken?

  1. Een aardingsdeken helpt je om de negatieve effecten van elektrosmog te neutraliseren. Denk maar aan straling door gsm’s 5G, wifi, microgolf,… Deze stralingen werken in op je lichaam en kunnen verstoringen veroorzaken. Deze verstoring kan je tegen gaan door gebruik te maken van een aardingsdeken.
  2. Door regelmatig te aarden genees je actieve en sluimerende ontstekingen in je lichaam en het helpt tegen vermoeidheid zonder gekende oorzaak.
  3. Aarden vergroot de concentratie tijdens het werken aan een computer of laptop omdat je intussen minder vatbaar bent voor de negatieve effecten van de stralingen.

    Naast aardingsdekens bestaan er ook aardingsmatten, aardingslakens enz..
    Maar het leuke aan een aardingsdeken is dat je het kan gebruiken terwijl je gezellig tv kijkt of je kan het zelfs meenemen in bed.

    Aardingsdekens zijn gemaakt van biokatoen en zijn zacht en warm. Dankzij de zilverdraad geleiden de elektromagnetische energie goed. Zo kan je alle overtollige spanning uit je lijf verwijderen wanneer je dit fleecedeken bij jou neemt.

Een aardingsdeken van Aarding.org heeft een natuurlijke katoenkleur. De samenstelling met zilverdraad geweven in de stof (30% zachte hoogwaardig biologische katoen, 65% polyestervezel en 5% zilvergaren) wordt met de aarde verbonden via een geleidende aansluitkabeltje en een adapterstekker, zodat je lichaam tijdens het gebruik volledig geaard is.

Wil je meer weten? Ga dan naar Aarding.org voor uitgebreide informatie over aarden en ontdek welke andere aardingsproducten er allemaal beschikbaar zijn voor jou om te ontdekken.

In het extra blogartikel: Aarding als een natuurlijk anti-stressmiddel ontdek je nog meer!


.
gezond leven
10 Tips voor een Gezond Leven

Een gezond leven leiden is een doel dat veel mensen nastreven, maar het kan soms moeilijk zijn om te…

wat is mindset?
Wat is mindset?

Als we het hebben over persoonlijke groei, succes en prestaties, komt het concept van mindset of men…

succes mindset
Een succes mindset in 3 stappen.

Je staat aan het begin van de spannende reis om meer succesvol te worden in je leven. Deze reis is e…

Rust in je hoofd
Tips voor rust in je hoofd.

In een wereld die voortdurend draait op een razendsnelle snelheid en waarin prikkels nooit lijken te…