Waarom moet je een aardingsmat kopen?

Omdat je wilt voorkomen dat alle negatieve invloed van gsm, smarthphone, wifi, 4G, 5G, microgolfoven enzovoort je ziek maakt!
Ons lichaam is namelijk niet gemaakt om met grote hoeveelheden elektrosmog om te gaan. En daarnaast zijn we verleerd hoe we onze eigen elektromagnetische spanning in evenwicht kunnen brengen.

En dan kan een aardingsmat helpen.

Een aardingsmat zorgt ervoor dat alle overtollige elektrische spanning in je lichaam afgevoerd wordt. We worden namelijk continue beïnvloed door een elektromagnetisch veld dat spanning veroorzaakt.
Deze spanning ontstaat door gebruik van smartphone, microgolf, televisie enzovoort.

aardingsmat carbonleder

De opgebouwde spanning die we opdoen zorgt voor stress in ons lichaam. Wanneer die spanning niet geneutraliseerd of afgevoerd wordt worden we ziek. Denk maar aan cvs, fibromyalgie, ontstekingen, zwakkere weerstand en zelfs bloedplaatjes die aan elkaar gaan kleven.

Door ons te verbinden met de aarde, via een aardingsmat, kan deze spanning wegvloeien en nieuwe elektrospanning tegenhouden.

Ze is gemaakt van hoogwaardig pu-polymeer en heeft een antisliplaag.
Ook volledig vrij van allergenen zoals latex, pvc, vinyl of ftalaat.

Deze geeft geen kleur af en gaat zeer lang mee bij normaal gebruik.

Hoe meer je geaard bent, overdag en ‘s nachts, hoe sneller de natuurlijke bio-elektrische toestand van je lichaam zijn balans terugvindt.

Hoe gebruik je een aardingsmat?

Een carbonleder aardingsmat leg je onder je voeten of onder je polsen. Probeer zoveel mogelijk met je blote huid in contact te zijn met de mat voor een optimaal effect.

Anderzijds werkt de mat ook nog met kousen.

Ga je er met je schoenen op staan dat heeft ze geen werking omdat je schoenzolen de aarding tegenhouden.

Veiligheid

Een aardingsmat verbruikt geen elektriciteit en komt er nooit mee in aanraking.

Het kan je immers ook beschermen tegen de elektrosmog bij jou in de buurt vanwege de aanwezigheid van de neutraliserende elektronen van de aarde.
Het is veilig verbonden met de aarding van je huis via de adapter (stekker) in een geaard stopcontact.
Voor uw gemoedsrust is er altijd een extra weerstand van 100 kOhm in de kabel ingebouwd, zelfs veilig voor kinderen en baby’s.

Koop een aardingsmat van goede kwaliteit

Let op waar je je aardingsmat koopt. Kies liever voor een goed merk met degelijke kwaliteit en vermijdt chinese varianten die je goedkoop op amazon of aliexpress vindt.

Zelf werk ik persoonlijk en in de praktijk met de aardingsproducten van AARDING.ORG

Nog een leuk cadeautje
Ben je van plan om een aardingsmat te kopen via Aarding.org dan kan ik je via Gezondheidspraktijk De Brug 6% extra korting geven op je aankoop met onderstaande kortingscode:

AFCCV6

Veel aardingsplezier!

Marie-Hélène

1.423 Views