Waarom moet je een aardingsdeken kopen?

Om gezonder te worden, om gelukkiger te zijn, om fitter op te staan ‘s ochtends, om van die chronische en onverklaarbare klachten af te geraken. Daarom wil je een aardingsdeken kopen!

Helemaal onder aan dit blog heb ik nog een leuke verrassing voor jou!

Wat is een aardingsdeken?

Een aardingsdeken helpt je om overtollige elektrische spanning in je lichaam af te voeren. We worden namelijk elke dag bestookt met zowel interne als externe spanning. Denk maar aan mentale stress maar fysieke stress foor bijvoorbeeld een elektromagnetisch veld dat spanning veroorzaakt.
Deze spanning ontstaat door gebruik van smartphone, microgolf, televisie enzovoort.

aardingsdeken klein

De opgebouwde spanning die we opdoen zorgt voor nog meer stress in ons lichaam. Wanneer die spanning niet geneutraliseerd of afgevoerd wordt worden we ziek.
Hierdoor ontstaan chronische ziektes zoals cvs, fibromyalgie, ontstekingen, zwakkere weerstand en zelfs bloedplaatjes die aan elkaar gaan kleven.

Een aardingsdeken voert die overtollige spanning af naar de aarde. Het geeft je lichaam rust en bevordert het herstel.

Een aardingsdeken is gemaakt van een zachte fleece stof met zilverdraad die de spanning geleidt. Dit deken wordt via een kabel verbonden met de aarding van je elektriciteitsnet.

Hoe meer je geaard bent, overdag en ‘s nachts, hoe sneller de natuurlijke bio-elektrische toestand van je lichaam zijn balans terugvindt.

Hoe gebruik je een aardingsdeken?

Een aardingsdeken kan je gebruiken binnen in huis, wanneer je rustig op de bank zit leg je het deken op jou of onder jou. Of neem het deken mee in bed. Er bestaat aardingsdekens in verschillende maten: Klein, medium en large.

Probeer zoveel mogelijk met je blote huid in contact te zijn met de mat voor een optimaal effect.

Veiligheid

Een aardingsdeken is volkomen veilig, ook voor kleine kinderen en zelfs baby’s. Het verbruikt geen elektriciteit en komt er nooit mee in aanraking.

Het kan je immers ook beschermen tegen de elektrosmog bij jou in de buurt vanwege de aanwezigheid van de neutraliserende elektronen van de aarde.
Het is veilig verbonden met de aarding van je huis via de adapter (stekker) in een geaard stopcontact.
Voor uw gemoedsrust is er altijd een extra weerstand van 100 kOhm in de kabel ingebouwd.

Een aardingdeken kopen van goede kwaliteit

Let op waar je je aardingsdeken koopt. Kies liever voor een goed merk met degelijke kwaliteit en vermijdt chinese varianten die je goedkoop op amazon of aliexpress vindt.

Zelf werk ik persoonlijk en in de praktijk met de aardingsproducten van AARDING.ORG

Nog een leuk cadeautje
Ben je van plan om een aardingsdeken te kopen via Aarding.org dan kan ik je via Gezondheidspraktijk De Brug 6% extra korting geven op je aankoop met onderstaande kortingscode:

AFCCV6

Veel aardingsplezier!

Marie-Hélène
Gezondheidscoach bij Gezondheidspraktijk De Brug.

1.381 Views